Wanneer ben ik waar te vinden? 

Zondag 19 mei 2019: Jaarmarkt Noordhoek

Wat een gezellige dag op een mooie locatie. Wanneer mag je nou in een kerk je werk exposeren? En wat mensen blij gemaakt met mooie oorbellen en ringen, top dag weer. 

Zaterdag 25 mei 2019: smam - Super Mama Event Eindhoven

Wat was het een gezellig en super georganiseerd event. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar. Interessante lezingen en workshops, waar ik er zelf ook nog één van heb mogen bezoeken. En daarbij eindelijk de agenda kunnen aanschaffen die ik al zo lang voor ogen had van business coach Marieke van Zakenmam
 

Nog geen nieuwe events gepland. Tijd om snel weer iets te zoeken!

Wil je zien wat voor werk ik eerder in opdracht heb gemaakt en hoe ik te werk ga? Neem hier in dit portfolio een kijkje. 

Met veel liefde en plezier maak ik persoonlijke en unieke sieraden, voor iedereen.
Ik maak graag sieraden voor iedereen, vandaar dat ik werk met zowel voordeligere materialen, maar uiteraard ook met zilver en goud. 

Met-de-hand of superstrak met de laser
Wat in mijn werk veel terug te zien is, is mijn liefde voor letters. Ik hou van tekst. Van de vorm van letters. Van hoe ieder lettertype een heel eigen verhaal kan vertellen en uitstraling geeft. Ik heb twee manieren om tekst in het metaal te zetten. De met-de-hand methode. Door middel van slagletters kan ik tekst met de hand - letter voor letter, symbool voor symbool - in het metaal slaan. Hierdoor kan ik jouw persoonlijke verhaal op een ambachtelijke werkwijze in een sieraad zetten. Daarnaast beschik ik over een supermoderne laser waarmee ik gravures kan zetten in het metaal. Prachtig strak en met veel detail. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm, van simpele teksten tot vingerafdrukken en tekeningen. 

Speciaal voor jou! 

Liefs,
Laura

Handmade - ByLaura

 

© 2016 - 2021 bylauradesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel