Op zoek naar een cadeau voor een bruidspaar? Originele handgemaakte kalender-sleutelhanger met datum. Deze kalender sleutelhangers van aluminium (2mm dik) zijn zeer populair om cadeau te doen voor een speciale gelegenheid (cadeautje voor jezelf kan natuurlijk ook). De tekst wordt dmv lasergravure in het aluminium gezet.

Met jullie eigen initialen, een hartje (of ander figuurtje) op de plek van de datum en eventueel nog een persoonlijke boodschap aan de achterkant.

Maak het extra persoonlijk met een eigen tekst aan de achterkant. Alle tekst zetten wij er zelf in, dus iedere kalender en iedere tekst is mogelijk. 

Liefs, 
Laura

 • Kalender sleutelhanger - 1 stuk
  Kalender sleutelhanger - 1 stuk
  € 17,50
 • Kalender sleutelhanger - 2 stuks
  Kalender sleutelhanger - 2 stuks
  € 27,50
 • Kalender sleutelhanger - 1 stuk | Op voor- en achterkant een kalender
  Kalender sleutelhanger - 1 stuk | Op voor- en achterkant een kalender
  € 25,00

Wil je zien wat voor werk ik eerder in opdracht heb gemaakt en hoe ik te werk ga? Neem hier in dit portfolio een kijkje. 

Met veel liefde en plezier maak ik persoonlijke en unieke sieraden, voor iedereen.
Ik maak graag sieraden voor iedereen, vandaar dat ik werk met zowel voordeligere materialen, maar uiteraard ook met zilver en goud. 

Met-de-hand of superstrak met de laser
Wat in mijn werk veel terug te zien is, is mijn liefde voor letters. Ik hou van tekst. Van de vorm van letters. Van hoe ieder lettertype een heel eigen verhaal kan vertellen en uitstraling geeft. Ik heb twee manieren om tekst in het metaal te zetten. De met-de-hand methode. Door middel van slagletters kan ik tekst met de hand - letter voor letter, symbool voor symbool - in het metaal slaan. Hierdoor kan ik jouw persoonlijke verhaal op een ambachtelijke werkwijze in een sieraad zetten. Daarnaast beschik ik over een supermoderne laser waarmee ik gravures kan zetten in het metaal. Prachtig strak en met veel detail. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm, van simpele teksten tot vingerafdrukken en tekeningen. 

Speciaal voor jou! 

Liefs,
Laura

Handmade - ByLaura

 

© 2016 - 2021 bylauradesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel