Alle tekstarmbanden worden door ons met de hand gemaakt. U kunt kiezen uit 3 materialen:
- echt zilver .925. Een juweeltje voor altijd. Af en toe oppoetsen met wat zilverpoets of een poetsdoekje en je hebt er heel lang plezier van. 
aluminium (zilverkleurig): dit materiaal is zeer licht van gewicht, allergische reacties op dit materiaal komen zelden voor en het materiaal verkleurt niet.
koper (rose kleurig): koper kan, net als messing, groen of zwart afgeven op de huid, dit is afhankelijk van de zuurgraad van het lichaam. Het materiaal zal verkleuren, maar is met behulp van een beetje koperpoets (verkrijgbaar bij supermarkt en drogist) gemakkelijk weer mooi op te poetsen. 
- messing (goudkleurig): messing kan, net als koper, groen of zwart afgeven op de huid, dit is afhankelijk van de zuurgraad van het lichaam. Het materiaal zal verkleuren, maar is met behulp van een beetje koperpoets (verkrijgbaar bij supermarkt en drogist) gemakkelijk weer mooi op te poetsen. 

 

Wil je zien wat voor werk ik eerder in opdracht heb gemaakt en hoe ik te werk ga? Neem hier in dit portfolio een kijkje. 

Met veel liefde en plezier maak ik persoonlijke en unieke sieraden, voor iedereen.
Ik maak graag sieraden voor iedereen, vandaar dat ik werk met zowel voordeligere materialen, maar uiteraard ook met zilver en goud. 

Met-de-hand of superstrak met de laser
Wat in mijn werk veel terug te zien is, is mijn liefde voor letters. Ik hou van tekst. Van de vorm van letters. Van hoe ieder lettertype een heel eigen verhaal kan vertellen en uitstraling geeft. Ik heb twee manieren om tekst in het metaal te zetten. De met-de-hand methode. Door middel van slagletters kan ik tekst met de hand - letter voor letter, symbool voor symbool - in het metaal slaan. Hierdoor kan ik jouw persoonlijke verhaal op een ambachtelijke werkwijze in een sieraad zetten. Daarnaast beschik ik over een supermoderne laser waarmee ik gravures kan zetten in het metaal. Prachtig strak en met veel detail. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm, van simpele teksten tot vingerafdrukken en tekeningen. 

Speciaal voor jou! 

Liefs,
Laura

Handmade - ByLaura

 

© 2016 - 2021 bylauradesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel