Op zoek naar iets unieks, iets speciaal op maat gemaakt?
Custom bestellingen, helemaal in overleg met de drager of de gever van het sieraad, ik hou ervan. Hierdoor passen veel van de items die ik maak niet in een standaard webshop artikel. Mail me, bel me of kom (op afspraak) gezellig eens langs om je wensen te bespreken. 

Bijna allemaal hebben we nog wel sieraden in de kast liggen, erfstukken, ringen, een ketting van een tante die je wel bewaart maar niet je smaak is, het kan van alles zijn. Hoe fijn is het als hier weer een sieraad van kan worden gemaakt die weer met veel plezier en liefde kan worden gedragen, waar weer nieuwe herinneringen aan kunnen worden gekoppeld. 

Oude sieraden kunnen worden omgesmolten of op een andere manier worden gebruikt om een nieuw sieraad te creëren.
Het is me een grote eer als ik bestaand sieraad nieuw leven mag inblazen zodat het weer met veel plezier en trots wordt gedragen. 

Op deze pagina een kleine greep van gemaakt werk. Zo krijg je vast een beeld van wat er mogelijk is. 

Wil je zien wat voor werk ik eerder in opdracht heb gemaakt en hoe ik te werk ga? Neem hier in dit portfolio een kijkje. 

Met veel liefde en plezier maak ik persoonlijke en unieke sieraden, voor iedereen.
Ik maak graag sieraden voor iedereen, vandaar dat ik werk met zowel voordeligere materialen, maar uiteraard ook met zilver en goud. 

Met-de-hand of superstrak met de laser
Wat in mijn werk veel terug te zien is, is mijn liefde voor letters. Ik hou van tekst. Van de vorm van letters. Van hoe ieder lettertype een heel eigen verhaal kan vertellen en uitstraling geeft. Ik heb twee manieren om tekst in het metaal te zetten. De met-de-hand methode. Door middel van slagletters kan ik tekst met de hand - letter voor letter, symbool voor symbool - in het metaal slaan. Hierdoor kan ik jouw persoonlijke verhaal op een ambachtelijke werkwijze in een sieraad zetten. Daarnaast beschik ik over een supermoderne laser waarmee ik gravures kan zetten in het metaal. Prachtig strak en met veel detail. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm, van simpele teksten tot vingerafdrukken en tekeningen. 

Speciaal voor jou! 

Liefs,
Laura

Handmade - ByLaura

 

© 2016 - 2021 bylauradesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel