Portfolio

Op zoek naar iets unieks, iets speciaal op maat gemaakt?
Custom bestellingen, helemaal in overleg met de drager of de gever van het sieraad, ik hou ervan. Hierdoor passen veel van de items die ik maak niet in een standaard webshop artikel. Mail me, bel me of kom (op afspraak) gezellig eens langs om je wensen te bespreken. 

Bijna allemaal hebben we nog wel sieraden in de kast liggen, erfstukken, ringen, een ketting van een tante die je wel bewaart maar niet je smaak is, het kan van alles zijn. Hoe fijn is het als hier weer een sieraad van kan worden gemaakt die weer met veel plezier en liefde kan worden gedragen, waar weer nieuwe herinneringen aan kunnen worden gekoppeld. 

Oude sieraden kunnen worden omgesmolten of op een andere manier worden gebruikt om een nieuw sieraad te creëren.
Het is me een grote eer als ik bestaand sieraad nieuw leven mag inblazen zodat het weer met veel plezier en trots wordt gedragen. 

Op deze pagina een kleine greep van gemaakt werk. Zo krijg je vast een beeld van wat er mogelijk is. 

Tekeningen, teksten en vingerafdrukken
Wat in mijn werk veel terug te zien is, is mijn liefde voor letters. Ik hou van tekst. Van de vorm van letters. Van hoe ieder lettertype een heel eigen verhaal kan vertellen en uitstraling geeft. Ik beschik over een supermoderne laser waarmee ik gravures kan zetten in het metaal. Prachtig strak en met veel detail. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm, van simpele teksten tot vingerafdrukken en tekeningen. 

Speciaal voor jou! 

Liefs,
Laura

Handmade - ByLaura

 

© 2016 - 2023 bylauradesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel