• Steun Inge

  Fight for life - armband
  Fight for life - armband
  € 15,00
 • Steun Inge

  Fight for life - sleutelhanger/tashanger
  Fight for life - sleutelhanger/tashanger
  € 15,00
 • Steun Inge

  Fight for life - ketting (model 1)
  Fight for life - ketting (model 1)
  € 25,00
 • Steun Inge

  Fight for life - ketting (model 2)
  Fight for life - ketting (model 2)
  € 25,00
 • Steun Inge

  Fight for life - ketting (model 3)
  Fight for life - ketting (model 3)
  € 25,00
 • Steun Inge

  Donatie
  Donatie
  € 1,00
 • Steun Inge

  Donatie - Fight for life / Inge - Bedankt!
  Donatie - Fight for life / Inge - Bedankt!
  € 187,50

Mijn lieve vriendin Inge heeft een update geschreven, om te laten weten hoe het nu met haar gaat (ik kan je vast verklappen: nog lang niet goed, er is nog een hele lange weg te gaan en ze wil zo graag beter worden EN weer een keer naar Nederland terug, naar vrienden en familie hier). 

Ook nu nog blijft de actie doorlopen; Bestel hier je eigen (eventueel ook gepersonaliseerde) "Fight for life" armband. 
De opbrengst van de verkoop van deze armband komt geheel ten goede aan de behandeling van mijn lieve vriendin Inge. 

Geschreven door Inge (oktober 2018): 

Nadat  ik terug moest komen uit de kliniek in Amerika vanwege het te kort aan financien om de behandeling voort te kunnen zetten, ben ik doorgegaan met de diverse protocollen die vanuit de kliniek aangeboden werden.  Mijn Tumormarkers waren inmiddels aan 't dalen.

Van de donaties die ik ontvangen heb van de lieve mensen die armbandjes hebben gekocht, heb ik een infrarood deken kunnen aanschaffen om de saunabezoeken te kunnen vervangen hierdoor. Ik heb een ozonmachine kunnen aanschaffen om toch het ozon gas toe te kunnen dienen, en zo mijn ph gehalte in mn lichaam zo hoog mogelijk te kunnen maken.

Ik ben nog steeds bezig om de tumor te bestrijden, maar omdat ik geen inkomsten meer heb en ik wel de nodige dure supplementen nodig heb is het nog steeds heel noodzakelijk dat ik hierin geholpen kan worden. Het is nu ruim een jaar verder vanaf het moment dat de diagnose is gemaakt. Ik heb geen uitzaaiingen en dat is een wonder volgens de artsen. Door de koffieclisma s die ik doe een paar keer per dag, hou ik de lever schoon, tevens neem ik dagelijks een paar maal MSM vermengd met water, dat ook de lever schoon houdt.  Daarbij krijg ik B17 injecties, die direct in de tumor gegeven worden. Zo kan je nagaan dat ik er alles voor over heb om beter te worden. Het is elke dag weer een dagtaak om beter te worden, maar dat alles is aan t opraken, ik ben 44 kg en zoals ik al aangegeven heb, heb ik geen inkomsten, alleen van baby spullen die ik maak en schilderijen die ik schilder. Maar dat loopt nog niet zo hard. Graag wil ik mijn kleinkinderen en kinderen weer kunnen knuffelen en naar Nederland kunnen komen.

Er is waarschijnlijk een mogelijkheid dat ik in Nederland een Immuuntherapie kan volgen, maar ik heb ook geen geld voor een vliegticket ect. Mijn vriend en mijn kinderen ondersteunen me zo veel als het kan, maar deze ziekte is een slopend element voor iedereen die er mee te maken heeft. Daarom hoop ik dat mensen me willen helpen om deze zware weg eindelijk met goede uitkomst te mogen afronden. Ik zelf maak kleine vintage schilderijtjes die 20 Euro per stuk zijn.  Mijn lieve vriendin Laura heeft speciaal voor het ondersteunen van de behandeling de enorm mooie armbandjes ontwikkeld waarbij de opbrengst ook voor mijn behandeling ter beschikking gesteld wordt. Ik ben enorm dankbaar en blij dat zij dit voor mij doet!  Echte liefde tussen mensen kan bergen verzetten, zij bewijst dat door er altijd voor me te zijn en ze is de meest dierbare vriendin !!

Ik wil iedereen alvast enorm bedanken voor de donaties, het geeft me een kans om nog van het leven te kunnen genieten.

 


Dit is het verhaal van mijn super lieve vriendin Inge. Het is een heel verdrietig verhaal op het moment. 

Samen helpen we Inge met haar strijd tegen kanker. Gun haar een kans om te leven.

Bestel hier je eigen (eventueel ook gepersonaliseerde) "Fight for life" armband. De opbrengst van de verkoop van deze armband komt geheel ten goede aan de behandeling van mijn lieve vriendin Inge. Zij heeft in haar strijd tegen een zeer agressieve vorm van darmkanker gekozen voor een alternatieve behandeling. Hiervoor zit zij momenteel in Arizona, Amerika.

Helaas is er nog lang niet genoeg geld om haar te kunnen blijven behandelen. Alle kleine beetjes is samen een heleboel. Dus steun Inge in haar strijd en krijg er zelf een mooie armband voor terug. 

Aangezien ik in Nederland zit en haar daar niet bij kan staan, is dit mijn manier van steun. Alle opbrengsten hiervan gaan direct naar haar om het behandelcentrum te kunnen betalen. 


Het verhaal van Inge: 

Inge, een 52 jarige vrouw , moeder van vier kinderen en oma van vier kleinkinderen. Ze lijdt aan een agressieve vorm van darmkanker en wordt momenteel behandeld in de kliniek An Oasis of Healing in Arizona.

Ongeveer een half jaar geleden ging Inge voor een controle naar de dokter omdat ze stekende pijn had in haar buik. De dokter, die het onderzoek uitvoerde, constateerde een agressieve tumor onderin het laatste deel van de darm. Na veel beproevingen via de medische weg heeft mijn moeder ervoor gekozen om niet met giftige en chemische geneeswijzen, maar met bewezen alternatieve geneeswijzen het pad te vervolgen, omdat dit haar een betere kans geeft om deze enorm pijnlijke en zware strijd te overleven.
Meteen na de diagnose is Inge geheel overgegaan op een Alkalisch dieet, met alleen groentesappen, noten, enige vissoorten en zoete aardappelen.
Ook is zij meteen het traject gestart met cannabis olie om zo het protocol te volgen van Rick Simpson. Zij heeft hier baat bij omdat het de pijn verzacht en het haar helpt met slapen. Helaas is de tumor zo agressief dat er geen genezing is opgetreden middels dit protocol. Verder doet ze het Liposomale Vitamine C protocol, waardoor het lichaam zuurstofrijk wordt gemaakt zodat de tumor niet kan groeien.

Het is een afmattende ziekte en Inge weegt momenteel 46 kilo.
Ze is in contact gekomen met de kliniek An Oasis for Healing in Arizona VS wat haar enige kans is om deze strijd te overwinnen. Door opname in deze kliniek krijgt zij de intensieve behandelingen, die ze zo hard nodig heeft om deze enorme moeilijke en pijnlijke strijd in haar eentje achter zich te laten en te GENEZEN!

Er is een fundraising evenement gehouden op Curaçao. In Nederland hebben kinderen en kleinkinderen heel erg hun best gedaan om genoeg geld op te halen voor haar behandeling. Maar helaas is het niet genoeg.

Maandag 26 februari 2018 is Inge naar Arizona gevlogen om haar behandeling te starten in de hoop dat er intussen genoeg donaties binnen komen zodat zij de hele behandeling kan doorlopen. Als de volledige behandeling niet gegeven kan worden dan zal Inge er waarschijnlijk over 4 of 5 weken niet meer zijn. Wij willen dit niet laten gebeuren en om deze reden hebben we deze doneer actie opgezet. Elke euro is er 1 die goed besteed zal worden!!

Daarom vragen we jullie om te helpen door een bijdrage te doneren.
Gun haar een kans om moeder en oma te kunnen zijn en blijven voor een lange tijd!!

Inge heeft altijd klaar gestaan voor anderen en heeft eigenhandig een opleidingsproject voor kansloze jongeren in Curaçao opgezet, zodat zij weer een toekomst hebben. Ook heeft zij een jaar geleden eindelijk de man ontmoet die haar spirit weer laat schijnen, helaas wordt hun geluk nu enorm op de proef gesteld.
We gunnen haar zo dat ze weer mooie momenten mag beleven en dat ze mag blijven genieten van haar dierbare kinderen, kleinkinderen en vriend en dan eindelijk weer mag stralen!

Ze wordt zwaar op de proef gesteld door het gevecht dat ze heeft met een kwaadaardige en agressieve vorm van darmkanker! Zij heeft nog zoveel om voor te leven en ik vraag jullie:

Gun haar alstublieft die kans en help ons alstublieft!

Zie hier verder het verhaal van haar dochter Danielle, ook is het mogelijk om direct een donatie te storten: 
https://www.doneeractie.nl/help-mijn-moeder-haar-behandeling-voort-te-zetten/-17191

Wil je zien wat voor werk ik eerder in opdracht heb gemaakt en hoe ik te werk ga? Neem hier in dit portfolio een kijkje. 

Met veel liefde en plezier maak ik persoonlijke en unieke sieraden, voor iedereen.
Ik maak graag sieraden voor iedereen, vandaar dat ik werk met zowel voordeligere materialen, maar uiteraard ook met zilver en goud. 

Met-de-hand of superstrak met de laser
Wat in mijn werk veel terug te zien is, is mijn liefde voor letters. Ik hou van tekst. Van de vorm van letters. Van hoe ieder lettertype een heel eigen verhaal kan vertellen en uitstraling geeft. Ik heb twee manieren om tekst in het metaal te zetten. De met-de-hand methode. Door middel van slagletters kan ik tekst met de hand - letter voor letter, symbool voor symbool - in het metaal slaan. Hierdoor kan ik jouw persoonlijke verhaal op een ambachtelijke werkwijze in een sieraad zetten. Daarnaast beschik ik over een supermoderne laser waarmee ik gravures kan zetten in het metaal. Prachtig strak en met veel detail. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm, van simpele teksten tot vingerafdrukken en tekeningen. 

Speciaal voor jou! 

Liefs,
Laura

Handmade - ByLaura

 

© 2016 - 2021 bylauradesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel